Ianuarie

25

2012

 

Mini Brute este noul sintetizator analogic de la Arturia.16:44:00
    


Mini Brute este noul sintetizator analogic de la Arturia.

      

Cu dimensiuni mici dar performante incredibile si sunet 100% analogic, Minibrute este in momentul de fata cel mai puternic sintetizator de pe piata.Cu un semnal analogic pur si noi caracteristici inovatoare, acesta stabileste un nou standard pentru ce trebuie sa fie un sistetizator hardware. Oscilaotrul pur analogic multi-waves este combinat cu un filtru multi-mode si o mare gama de modulatii care aduc viata in performantele tale live sau in sesiunile de studio. Ultrasaw, Metalizer, Arpeggiator, LFO, full USB/MIDI/CV; toate acestea sunt incluse intr-o carcasa de metal puternica si rezistenta.

 

Proiectat pentru iubitorii de instrumente analogice, Minibrute incorporeaza sunete puternice si profesionale, legendarul filtru multimod, Steiner-Parker, un oscilator multi-waves si suboscilator, minibrute exceleaza prin a oferii un sunet profund de bas, leads si experiente audio impresionante.

 

Intr-o lume dominata de echipamente cu un control limitat, navigatie greu de utilizat cu un display LCD mic, Minibrute readuce toata distractia si reda experienta unui instrument analogic perfect.

 

Dezvoltat in parteneriat cu Yves Usson, Minibrute vine cu inovatii uimitoare precum: Brute Factor, Metalizer, Ultrasaw, plus conexiune completa prin USB, MIDI si CV, usor de conectat si folosit impreuna cu orice sistem modern pentru productie si live. Deasemenea, minibrute beneficiaza de clasicul filtru Steiner-Parker, special cercetat si revizuit de Nyle Steiner, ceea ce il face probabil cel mai performant filtru multimode din lume.

 

Acest sistetizator, stabileste un nou standard de excelenta datorita sunetului sau unic. Cu dimensiuni mici dar performante incredibile si sunet 100% analogic.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alte specificatii:

- Sunet 100% analogic.

- Filtru multimode Steiner-Parker.

- Oscilator cu sawtooth, square, white noise, triangle audio in.

- Brute factor ofera saturatie si armonice bogate.

- Doua generatoare ADSR.

- Claviatura cu 25 de clape.

- Reglaj pentru Pitch .

- Intrare analogica externa.

- Iesire audio 1Ž4 iesire casti 1Ž4

- Arpegiator

 

Noul sintetizator Mini Brute de la Arturia poate fi achizitionat de la Dj Super Store contra sumei 2.198,99 RON cu TVA inclus.