Martie

22

2012

 

Plan B, Avicii, Felix Da Housecat si Totally Enormous Extinct Dinosaurs in line-up la EXIT Festival 201223:21:00
    


Plan B, Avicii, Felix Da Housecat si Totally Enormous Extinct Dinosaurs in line-up la EXIT Festival 2012

      EXIT Main Stage va gazdui show-ul rapperului britanic Ben Drew aka Plan B, de asemenea, actor, regizor de film si textier, in timp ce la faimoasa Dance Arena vor urca Avicii, Felix Da Housecat si Totally Enormous Extinct Dinosaurs.Plan BPlan B este un artist multitalentat, implicat atat in scena muzicala, cat si in cea a filmului, cea mai recenta ocazie fiind noua piesa “Ill Manors” care s-a potrivit cu protestele din Londra si a devenit coloana sonora filmului cu acelasi nume, regizat de insusi Ben Drew.

 

Plan B s-a evidentiat pentru prima data in anul 2006, odata cu lansarea albumului “Who Needs Action When You Got Words”, care s-a bucurat de numeroase aprecieri. In 2010 scoate albumul “The Defamation on Strickland Banks”, care devine No.1 in Marea Britanie, urmand apoi sa castige mai multe premii, inclusiv Q Magazine Award pentru “Cel mai bun tanar artist in 2010” si “Cel mai bun interpret britanic in 2011” obtinut la Brit Awards. 

 

Avicii este noua stea a muzicii electronice, intrand in Top 10 pentru anul 2011 a clasamentului Top 100 Djs la doar 21 de ani. DJ, producator si remixer de origine suedeza, Avicii are la activ numeroase hituri, unul dintre acestea fiind piesa “Levels” care a ajuns in Top 10 in 14 tari din Europa. Prima apartie in scena muzicala a avut-o in anul 2008 cu un remix pentru piesa tematica a jocului video Lazy Jones de pe Commodore 64. Primul release a fost scos la casa de discuri Strike Recordings si s-a intitulat “Lazy Lace”. Colaborarea cu David Guetta pentru piesa “Sunshine” a adus nominalizarea pentru un premiu Grammy la categoria Best Dance Recording.

Avicii

 

Felix Da HousecatTotally Enormous Extinct Dinosaurs


O revenire la EXIT Dance Arena este cea a lui Felix Da Housecat, unul dintre cei mai mari inovatori ai sound-ului electro. Considerat ca facand parte din al doilea val de artisti ai curentului Chicago House, Felix Da Housecat se lauda cu multe realizari, albumul din 2011 “Kittenz and thee Glitz”, colaborarile cu Miss Kittin pentru piesele "Silver Screen", "Madame Hollywood" si "What Does it Feel Like" si cele doua nominalizari la Grammy, facand din legendarul DJ si producator unul dintre pionierii muzicii electronice.

 

 

 


Sub pseudonim Totally Enormous Extinct Dinosaurs (TEED) se afla Orlando Higginbottom, a carui ultima realizare a fost excursia in Congo unde a lucrat ca producator cu mai multi artisti locali, fiind invitat personal de catre Damon Albam si Oxfam in proiectul DRC LP. Primele doua EP-uri, din 2009 si 2010, au facut deja valva in jurul TEED si vor culmina anul acesta cu lansarea albumului de debut din luna mai, ceea ce ne face sa ne asteptam la cateva exclusivitati la EXIT Dance Arena.

 

 

LINE UP confirmat pana in acest moment:

Guns N’ Roses, New Order, Plan B, Avicci, Richie Hawtin, Gossip, Wolfmother, Luciano, Laurent Garnier LBS, Miss Kittin, Felix Da Housecat, Totally Enormous Extinct Dinosaurs, Azari & III live, Buraka Som Sistema, Art Department, Maceo Plex, Reboot live, Brodinksi, Kenny Larkin, Robert Dietz, When Saints Go Machine, Maayan Nidam ...multi altii vor fi anuntati ulterior!

De asemenea, la EXIT Festival 2012 va mixa si DJ-ul roman RARESH,  Cel mai bun DJ roman conform Nights.ro Awards 2012.

 

EXIT Festival se desfasoara pe parcursul a 4 zile, in perioada 12-15 iulie, la Fortareata Petrovaradin din Novi Sad si, ca in fiecare an, va primii peste 200.000 vizitatori din intreaga lume si peste 600 de artisti, care vor performa pe cele 20 de scene amenajate in locatie.

 

BILETE SUNT DISPONIBILE PE MYTICKET.RO!
De asemenea, pot fi achizitionate din magazinele Diverta, Libraria Eminescu, Magazinul Muzica si Sala Palatului.
 


Pret BILETE:

 

PROMOTIE 4+1: Cumperi 4 bilete si primesti 1 bilet gratuit si permis camping pentru toti 5! : 1040 lei

 

Bilet intreg: 260 Lei
Taxa Camping: 110 Lei
Bilet Premium
(bilet acces + transport + taxa caping): 506 Lei

 

Contact media:

Vlad Vasiloiu | PR Exit in Romania | Nights.ro
Email: vlad@nights.ro | Tel: +40 745 086 045
Nights.ro - Bucuresti, Romania

 

Citeste mai mult despre EXIT 2012:
| 4+1, cat de multi prieteni ai? Cumpara 4 bilete si iti oferim 1 bilet gratuit si camping pentru toti 5!
| Laurent Garnier, Brodinski, Azari & III si When Saints Go Machine sunt noile confirmari la EXIT Festival 2012
| La EXIT Dance Arena s-au confirmat in line-up Richie Hawtin, Miss Kittin, Art Department si Maceo Plex
| Cel mai bun DJ roman - conform Nights.ro Awards 2012 - mixeaza la EXIT Festival 2012
| LUCIANO si NEW ORDER confirmati la EXIT FESTIVAL 2012
| Fii membru EXIT Tribe si bucura-te de multe facilitati
| GUNS N' ROSES la EXIT Festival 2012
| Noi confirmari pentru EXIT Festival 2012: Gossip si Wolfmother vor performa live la EXIT Main Stage