Aprilie

12

2012

 

Gescu si Piticu sunt invitati pe 12 mai 2012 la petrecerea Fuse presents When Maya met Guy & Down Under12:00:00
    


Gescu si Piticu sunt invitati pe 12 mai 2012 la petrecerea Fuse presents When Maya met Guy & Down Under

      Artistii romani emblematici egidelor Sunrise, respectiv Arma, vor mixa sub tutela Down Under la petrecerea de sambata, 12 mai 2012, de la clubul Fuse din Bruxel la care au mai fost invitati Guy Gerber si Maya Jane Coles.Sunt o pereche frumoasa de artisti headlinerii cei care au fost invitati sa orchestreze incaperea principala a clubului Fuse. Guy Gerber, producatorul israelian cunoscut pentru faimosul hit "Sea and Sand" de la Cocoon Records, adept al unui stil de house melodic si calduros, si artista britanica foarte in voga si sinonima cu mai marile petreceri desfasurate lunar pe intregul continent, Maya Jane Coles, care a ravasit mai toate ringurile de dans cu piesa "What They Say".

 

 

 

Gescu @ Kristal Club - 24 martie 2012

 

 

Clubberi se vor strange in numar mare si in Room 1 pentru ca cu siguranta isi vor dori sa danseze si pe ritmurile noii elite a noptilor, deja celebre si pe la urechile noastre, Down Under - unul dintre acele egide carora i se datoreaza gramul de exclusivitate a talentelor romanesti pe scenele vestice in regim lunar, de la o sursa inepuizabila. Gescu si Piticu se reunesc astfel pentru inca un festin muzical romanesc. Rezidentii Down Under, Dezz Terquez si Ken & Davy sunt si ei anuntati si cel mai probabil vor performa individual in warm-up si aftermain.

 

 

Piticu @ Sunrise 10 Ani @ Kristal Glam Club 19 martie 2011

 

 

Gescu b2b Piticu @ Sunwaves 9 afterhours @ Kristal Terrace, Mamaia

 

 

Clubul Fuse este aflat la adresa Blaesstraat 208 din Bruxel, iar usile pentru petrecerea din 12 mai se deschid la ora 23:00. Pretul biletelor variaza de la 9 la 14 Euro si sunt aplicate inainte si dupa miezul noptii.