Mai

07

2012

 

Raresh si Priku [a:rpia:r] mixeaza la Goa Club din Roma pe 18 mai 201212:12:00
    


Raresh si Priku [a:rpia:r] mixeaza la Goa Club din Roma pe 18 mai 2012

      Scena de club italiana este luata tot mai des cu asalt de artistii romani, vineri, 18 mai 2012 urmand sa vina randul celor doi artisti [a:rpia:r] : Raresh si Priku, la Anarchy in the Club Closing Party.Clubul Goa din Roma este considerat de multi cam cel mai vizionar din capitala Italiei, cel putin in materie de muzica electronica. Locatie deseori frecventata de artistii internationali de calibru, cum ar fi Sven Vath, Ricardo Villalobos, Nicolas Jaar sau Richie Hawtin, Goa Club din Roma atrage ca un magnet petrecaretii in cadrul mai multor concepte dezvoltate, dintre care amintim "Goaultrabeat" si "Anarchy in the Club", cam cele mai in voga la ora actuala.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vineri, 18 mai 2012 va avea loc inchiderea sezonului pentru "Anarchy in the Club", avandu-i ca protagonisti atat pe Raresh, cat si pe Priku - invitat special al evenimentul aniversar 11 years of Nights.ro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acesta fiind considerat eveniment - cap de afis pentru luna mai, impreuna cu Goaultrabeat din data de 10 mai 2012 (avandu-l drept invitat special pe nimeni altul decat Ricardo Villalobos), sau cel din data de 24 mai 2012 (unde invitat special este ZIP, cel care a rupt efectiv la Sunwaves 11 in after-hours).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De-a lungul acestui an, Goa Club din Roma a mai avut, printre invitati, nume de calibru, ca Agoria, Dyed Soundorom, Italoboyz, Seuil, Dan Ghenacia, Dj Qu, Steve Bug, Nick Curly, Soul Clap, Solomun, Kabale und Liebe, Richie Hawtin, Sven Vath, MANDY, Fritz Kalkbrenner, dar si pe romanul Rhadoo, component [a:rpia:r], in cadrul aceluiasi eveniment - Anarchy in the Club - datat 20 ianuarie 2012.