Aprilie

05

2012

 

Rhadoo, Alexandra si Priku sunt invitati in acest weekend in Berlin, la redeschiderea Club der Visionaere14:00:00
    


Rhadoo, Alexandra si Priku sunt invitati in acest weekend in Berlin, la redeschiderea Club der Visionaere

      Rhadoo, Alexandra si Priku vor mixa pe 7 si 8 aprilie la petrecerile Next Wave "pre-opening" de la Club der Visionaere care este pregatit sa isi intre in totalitate in drepturi odata cu venirea timpului calduros.Celor trei romani li se vor alatura, sambata si duminica, boss-ul de la Jesus Loved You, Valentino Kanzyani, artistul celebrei case de discuri Perlon, Sammy Dee, si Alex & Laetitia Katapult.

 

Club der Visionaere are o legatura intriseca cu acele zile si nopti vagi in Berlin de-a lungul anilor, datorita mixturii sale (relative) de vibe relaxant cu DJ set-uri improvizate. Locatie este una rustica si discreta din Kreuzberg, aflata in vecinatatea parcului Treptower din Berlin. Clubul isi are amplasamentul pe malul unui canal, intr-o cladire mica de caramida, avand birourile la etaj, iar la parter ringul de dans. Defapt seamana mai mult cu un bar, sau cu o locatie de afterhours, decat cu un nightclub. Taxa perceputa la intrare este de regula 5 Euro, sau mai putin. Alteori intrarea este libera. Pe ringul de dans incap cel mult 50 de oameni, iar sistemul de sunet, desi foarte profesional, este lasat la volum foarte jos.

 

 

 

 

Cei mai multi dintre vizitatori prefera sa petreaca clipele stand pe puntea de lemn exterioara, sau la umbra salcilor care atarna pe o parte a clubului. O mare parte din club se afla pe partea cu canalul, insa exista un al doilea spatiu care ajunge la nivelul strazii, pe partea cealalta, unde activeaza o pizzerie in majoritatea noptilor de vara.

 

 

Priku a mixat pe 26 februarie, in compania celui mai bun DJ roman "en titre", in cadrul

celebrei petreceri Only300 Carnival desfasurata intr-o locatie secreta din Milano.

 

 

Alexandra (Sunrise) @ Concrete boat afterparty, Paris - 11 decembrie 2011

 

 

Rhadoo [a:rpia:r] @ Sunrise 11th Anniversary @ Kristal Club, Bucuresti - 16.03.2012