Aprilie

04

2012

 

ONNO a semnat cu casa de discuri a lui Matthias Tanzmann00:18:00
    


ONNO a semnat cu casa de discuri a lui Matthias Tanzmann

      Cel mai recent release al casei de discuri Moon Harbour este semnat de ONNO, talentul din Amsterdam. Materialul se intituleaza Paragroove EP, contine patru piese, dintre care un remix realizat de Dyed Soundorom, printre cei care il aprecieaza numarandu-se si Dubfire, Karotte, Kabale Und Liebe, Audiofly si Paco Osuna. 

Artistul ONNO locuieste in Amsterdam si a luat parte la evolutia scenei clubbing locala de la varsta de 19 ani, din 2001, vreme la care era cel mai tanar DJ rezident al seriei "Chemistry". Nu mult dupa aceea a inceput sa produca muzica impreuna cu Rocco Mundo, lucru ce a dus foarte rapid catre succes, iar ONNO a primit invitatii de a mixa din toate colturile continentului.

 

Cu toate acestea, marea ascensiune s-a petrecut in 2010, dupa ce a lansat muzica la casele de discuri Souvenir, Upon You si Remote Area, primind suport maxim din partea lui Steve Lawler, Marco Carola, Nick Curly, Matthias Tanzmann, Tiefschwarz, 2000 and One, Audiofly, Davide Squillace si multi altii.

 

De asemenea, rezultatele succesului ii aduc invitatii de a mixa in mai toate cluburile si festivalurile din tara sa natala, Olanda. Mai mult decat atat, este un oaspete deosebit si foarte popular la Panorama Bar si Watergate din Berlin.

 

EP-ul sau intitulat "Paragroove" este primul material scos la Moon Harbour si contine trei piese originale: "Paragroove", "Mumbling Groove" si "First Question", precum si un remix semnat de producatorul parizian Dyed Soundorom.

 

 

ONNO - Paragroove EP (MHD002) by Moon Harbour