Martie

01

2012

 

GUNS N' ROSES la EXIT Festival 201211:39:00
    


GUNS N' ROSES la EXIT Festival 2012

      Legendara trupa californiana GUNS N ROSES va concerta la Exit 2012 in ultima zi de festival, duminica, 15 iulie, la Main Stage, completand o experienta muzicala de neegalat, ce ne asteapta in pitoreasca Fortareata Petrovaradin din Novi Sad.Oricat de mult am scrie despre activitatea muzicala a celor de la Guns N Roses sau despre succesul de care se bucura la nivel international, tot ar fi putin in comparatie cu realizarile pe care le-au avut in aproape 30 de ani de cariera.

 

Formata la mijlocul anilor ’80, trupa americana este una dintre trupele cu cele mai multe vanzari, albumele lor fiind vandute in milioane de exemplare, atingand astfel nivelul discului de platina si fiind totodata in topul clasamentelor musicale internationale.

 

“Who on earth hasn’t been captivated by all time classics like Sweet Child of Mine, November Rain, Paradise City, Knockin’ on Heaven’s Door, Don’t Cry, or Welcome to the Jungle?” a spus Bojan Boskovic, Manager General EXIT Festival.

 EXIT FESTIVAL logo

Albumul de debut al trupei Guns N Roses s-a intitulat “Appetite for Destruction, ce a fost lansat in anul 1987, dupa care au urmat alte 6 albume, ultimul fiind lansat in anul 2008 sub numele “Chinese Democracy”, album ce reprezinta o prioritate in activitatea recenta a trupe, fapt ce ne face sa speram ca vom auzi materiale noi din repertoriul Guns N Roses la EXIT Main Stage, pe 15 iulie 2012.

 

Ca sa enuntam cateva dintre aprecierile de care s-au bucurat de-a lungul timpului componentii trupei Guns N Roses, va spunem ca in 2002 Q Magazine i-au inclus in lista celor “50 Bands to See Before You Die”, postul TV de muzica VH1 I-au plasat pe locul 8 in clasamentul “100 Greatest Artists of Hard Rock” si locul 11 in “Top 50 bands”.

 

De asemenea, albumul “Appetite for Destruction” a fost mentionat in editia speciala a revistei Rolling Stones – “The 500 Greatest Albums of All Time”, iar piesa “Welcome to the Jungle" a fost votata “Best Hard Rock Song”  din 100 de piese, la postul TV VH1.

 

Pana in acest moment album “Appetite for Destruction” este cel mai bine vandut album de debut din toate timpurile, in Statele Unite al Americii.

 

EXIT Festival va avea loc in perioada 12-15 iulie la Fortareata Petrovaradin, din Novi Sad si, ca in fiecare an, va primii peste 200.000 vizitatori din intreaga lume. In afara de cei mentionati mai sus, confirmati pana in acest moment sunt legendarii New Order, alaturi de grupul de muzica indie Gossip, trupa de rock Wolfmother, senzationalii Buraka Som Sistema si, bineinteles, prezenta de gala a labelului Cadenza Records, ce ii va aduce la Dance Arena pe Luciano, Reboot, Kenny Larkin, Robert Dietz si Maayan Nidam. Tot la EXIT Dance Arena sunt sunt confirmati Richie Hawtin (Plastikman live-act), Art Department, Miss Kittin si Maceo Plex.
 
De asemenea, la EXIT Festival 2012 va mixa si DJ-ul roman RARESH,  Cel mai bun DJ roman conform Nights.ro Awards 2012.

Pentru a fi la curent cu cele mai proaspete informatii va rugam sa va alturati comunitatii EXIT Romania.
Informatii complete despre EXIT Festival gasiti pe pagina oficiala EXIT.
 
 
BILETE SUNT DISPONIBILE PE MYTICKET.RO!
De asemenea, pot fi achizitionate din magazinele Diverta, Libraria Eminescu, Magazinul Muzica si Sala Palatului.
 
Pret BILETE:
Bilet intreg: 260 Lei (incepand cu 16 februarie)
Taxa Camping: 110 Lei
Bilet Premium (bilet acces + transport + taxa caping): 506 Lei

 

Contact media:

Vlad Vasiloiu | PR Exit in Romania | Nights.ro
Email: vlad@nights.ro | Tel: +40 745 086 045
Nights.ro - Bucuresti, Romania

 

 

 

  Citeste mai mult despre EXIT 2012

| Noi confirmari pentru EXIT Festival 2012: Gossip si Wolfmother vor performa live la EXIT Main Stage

| Cel mai bun DJ roman - conform Nights.ro Awards 2012 - mixeaza la EXIT Festival 2012

| Fii membru EXIT Tribe si bucura-te de multe facilitati

| EXIT FESTIVAL INCEPE VANZAREA BILETELOR