Nights.ro Showcase
    

      

Nights.ro Showcase #026 – Petre Inspirescu

Released: miercuri, 11 ianuarie 2012:

showcase 

Petre Inspirescu este primul invitat special din sezonul 2012 la Nights.ro Showcase. Episodul al 26-lea din seria de podcasturi difuzate sub sloganul Supporting Romanian Talent inaugureaza cel de-al doilea an cu artistul [a:rpia:r] si set-ul sau inregistrat la petrecerea jubiliara Nights.ro din iunie 2011 la Arenele Romane. Il scoatem cu aceasta ocazie de la naftalina in exclusivitate in aceasta seara de miercuri, 11 ianuarie, de la ora 21:00.

 

 

 

Livio & Roby, artisti reprezentati in Romania de agentia Sunrise si international de Artist Alife, dar care au scos piese la Desolat, VIVa Music si Cecille, trei dintre label-urile de renume la nivel mondial, au acceptat invitatia Nights.ro pentru al cincilea podcast din seria Nights.ro Showcase, o serie care sta sub sloganul "Showcasing Romanian Talent" si la care au fost si vor continua sa fie invitati DJii si producatorii romani care chiar au ceva de spus in materie de muzica electronica.
Invitatia noastra i-a gasit pe cei doi pregatindu-se asiduu de Miami Winter Music Conference, ei urmand sa reprezinte Romania in cadrul evenimentului People Like Us, care se va desfasura pe 24 martie la Surfcomber, Miami.

Inca de la inceput Nights.ro Showcases i-a propus sa gazduiasca prestatii unice, realizate in exclusivitate pentru Nights.ro. Invitatii au fost in primul rand prietenii nostrii, iar mai apoi ii consideram foarte capabili in ale muzicii fine si am demonstrat cine a fost cu adevarat tare.

 

 

 

 

Pe cat de clara este dragostea pentru muzica house, regele petrecerilor de dupa, pe atat de mari sunt ambitiile sale de a ajunge mult mai departe decat de cele 120 de batai pe minut. Pe cont propriu, cat si alaturi de colegii sai de breasla Rhadoo si Raresh, a traversat lumea in lung si latl; a exportat o abordare asupra muzicii house profunda si experimentala, in timp ce despre intreaga echipa [a:rpia:r] putem spune ca este un model pentru noua generatie de talente din Romania.

 

 

 

 

Urmatorul episod apare miercuri, 25 ianuarie 2012, de la 21:00, ora la care concomitent este difuzat LIVE la One Underground, dar si la Radio Nights - al carui grila de programe poate fi consolat AICI.

 

 

 

 

 

 

Subscribe: http://feeds.feedburner.com/NightsroShowcase

 

 

 

 

Showcase 001: Raresh b2b Prâslea

Showcase 002: The Model

Showcase 003: Aeromaschine

Showcase 004: Alexandru Jijian

Showcase 005: Livio & Roby 

Showcase 006: OK Corral

Showcase 007: Mihai Popoviciu

Showcase 008: Kozo

Showcase 009: Bogdan

Showcase 010: Priku

Showcase 011: Negru

Showcase 012: TBF

Showcase 013: Piticu

Showcase 014: AWD House Crew

Showcase 015: Khidja

Showcase 016: Gescu

Showcase 017: Dan Andrei

Showcase 018: Mihigh

Showcase 019: Mauss

Showcase 020: Cosmin TRG

Showcase 021: Derek

Showcase 022: Funk E

Showcase 023: Dragosh

Showcase 024: Herodot

Showcase 025: Cristi Cons