Nights.ro Showcase #024
    

      

Nights.ro Showcase #024 – Herodot

Released: miercuri, 14 decembrie 2011:

showcase 

Al douazeci si patrulea podcast din seria Nights.ro Showcase il are ca invitat special pe artistul Sunrise, Herodot, preferat cu precadere datorita rafinamentului sau muzical demonstrat in atatea randuri in cadrul marilor petreceri. Viata i-a rezervat o ocazie speciala de a experimenta o vasta gama de stiluri muzicale, de la varsta de 6 ani - cu ocazia primirii pe post de cadou a primului turntable, ceva cu adevarat important pentru a aprecia pe deplin muzica electronica.

 

 

 

Livio & Roby, artisti reprezentati in Romania de agentia Sunrise si international de Artist Alife, dar care au scos piese la Desolat, VIVa Music si Cecille, trei dintre label-urile de renume la nivel mondial, au acceptat invitatia Nights.ro pentru al cincilea podcast din seria Nights.ro Showcase, o serie care sta sub sloganul "Showcasing Romanian Talent" si la care au fost si vor continua sa fie invitati DJii si producatorii romani care chiar au ceva de spus in materie de muzica electronica.
Invitatia noastra i-a gasit pe cei doi pregatindu-se asiduu de Miami Winter Music Conference, ei urmand sa reprezinte Romania in cadrul evenimentului People Like Us, care se va desfasura pe 24 martie la Surfcomber, Miami.

De cand si-a descoperit gustul pentru muzica electronica, si a renuntat la cea pe care o abordase anterior, muzica neagra, in 2007 in Ibiza, de atunci Insula Alba ii aduce intotdeauna amintiri friendly. Un an mai tarziu, colegii de la [a:rpia:r] i-au inclus piesa pe mix cd-ul lansat la Moon Harbour, cu ocazia aniversarii a 10 ani a brand-ului Circoloco. Momentul ia prilejuit primul succes, drept rezultat al talentului excesiv emanat din studio, melodia "Lupu".

 

A avut un set memorabil in cadrul editiei a 9-a a festivalului Sunwaves, de 1 Mai, anul acesta, cand a mixat back 2 back cu Valentino Kanzyani. Cel mai recent, in warm-up, la Marco Carola, a mixat din nou in fata unui public numeros cu sete de dans. Tot in acest an l-am vazut onorand numeroase invitatii venite atat din Ibiza, mixand la Privilege, Ibiza Underground, inclusiv pe un boat - private party -, sau la pool party-ul organizat de Pleiadians in incinta clubului Punta Arabi, cat si in diverse cluburi renumite din Europa.

 

 

Pier Club, Torino, Italia - 15 octombrie 2011

 

 

Artistii ce au influentat din plin tineretea lui Herodot au fost inovatori muzicali, nume precum Rhadoo, Danny Howeels, John Digweed, Josh Wink, Underworld, Lee Burridge, Rhadoo si multi altii. Cu timpul, Herodot si-a achizitionat o pereche de turntables si un mixer, si ia fost traversata de atunci calea de mai marii aprecierilor, Praslea si Cezar. Cu ei a petrecut fiecare minut mixand, ascultand si experimentand muzica.

 

Incheiem anul aici cu un invitat fabulos miercuri, 28 decembrie 2011, de la 21:00, ora la care concomitent este difuzat LIVE la One Underground, dar si la Radio Nights - al carui grila de programe poate fi consolat AICI.

 

 

 

 

 

 

Subscribe: http://feeds.feedburner.com/NightsroShowcase

 

 

 

 

Showcase 001: Raresh b2b Prâslea

Showcase 002: The Model

Showcase 003: Aeromaschine

Showcase 004: Alexandru Jijian

Showcase 005: Livio & Roby 

Showcase 006: OK Corral

Showcase 007: Mihai Popoviciu

Showcase 008: Kozo

Showcase 009: Bogdan

Showcase 010: Priku

Showcase 011: Negru

Showcase 012: TBF

Showcase 013: Piticu

Showcase 014: AWD House Crew

Showcase 015: Khidja

Showcase 016: Gescu

Showcase 017: Dan Andrei

Showcase 018: Mihigh

Showcase 019: Mauss

Showcase 020: Cosmin TRG

Showcase 021: Derek

Showcase 022: Funk E

Showcase 023: Dragosh