Nights.ro Showcase #011
    

      

Nights.ro Showcase #011 – Negru

Released: miercuri, 15 iunie 2011

showcase 

Podcast-ul oficial care sta sub sloganul Supporting Romanian Talent, Nights.ro Showcase dedica episodul numarul 11 artistului si producatorului roman Negru, prestatie inregistrata in cadrul evenimentului aniversar 10 years of Nights.ro care a avut loc la Arenele Romane sambata, 11 iunie 2011.

 

 

 

Livio & Roby, artisti reprezentati in Romania de agentia Sunrise si international de Artist Alife, dar care au scos piese la Desolat, VIVa Music si Cecille, trei dintre label-urile de renume la nivel mondial, au acceptat invitatia Nights.ro pentru al cincilea podcast din seria Nights.ro Showcase, o serie care sta sub sloganul "Showcasing Romanian Talent" si la care au fost si vor continua sa fie invitati DJii si producatorii romani care chiar au ceva de spus in materie de muzica electronica.
Invitatia noastra i-a gasit pe cei doi pregatindu-se asiduu de Miami Winter Music Conference, ei urmand sa reprezinte Romania in cadrul evenimentului People Like Us, care se va desfasura pe 24 martie la Surfcomber, Miami.

Negru, pe numele sau Laurentiu Stan, este indragostit totalmente de muzica. Inca din 1990 si-a dezvoltat o pasiune pentru muzica rap de unde isi trage originea stilului pe care il afiseaza in prezent in seturile sale. A studiat pianul timp de 12 ani, a invatat sa mixeze pe niste platane imprumutate, a debutat în 2006 la petrecerile after-hours din Club Gossip organizate de Nights.ro si Love Events, unde s-a bucurat de o audienta extrem de ridicata, iar in prezent se numara printre cei mai cautati artisti romanii de cluburile din strainatate. Asta si datorita si melodiilor sale de calibru scoase pe piata in ultimii ani, artistul petrecandu-si timpul aproape fiecare moment din zi in studioul de productie, asa cum ne marturisea intr-o discutie particulara. Ca material audio de referinta, mentionam ultimul sau EP intitulat Brotha, semnat in urma cu o saptamana cu label-ul spaniol Baracca Music, dar si release-urile la Soweso, Cecille sau celebra Bate-n Lemn, cu care a isterizat ringurile de dans din intreaga lume.

 

 

 

 

 

A 11-a editie a podcast-ului care sustine realmente talentele de muzica electronica din Romania, Nights.ro Showcase, contine de fapt inregistrarea setului mixat de Negru la aniversarea noastra in cinstea celor 10 ani impliniti de la infiintare, petrecere desfasurata pe 11 iunie 2011, la Arenele Romane din Bucuresti, unde artistul, trebuie sa marturisim, si-a scos cele mai fresh piese din geanta si ne-a oferit aproape o ora memorabila, motiv pentru care il oferim spre difuzare si download pe iPod-uri pentru urmatoarele doua saptamani.

 

 

Urmatorul episod al podcastului oficial este planificat pentru miercuri, 29 iunie 2011, de la 21:00, ora la care este difuzat live si pe radio-ul One Underground si pe radio Nights in zilele de miercuri si vineri (vezi AICI programul).

 

 

 

 

Subscribe: http://feeds.feedburner.com/NightsroShowcase

 

 

 

 

Showcase 001: Raresh b2b Prâslea

Showcase 002: The Model

Showcase 003: Aeromaschine

Showcase 004: Alexandru Jijian

Showcase 005: Livio & Roby 

Showcase 006: OK Corral

Showcase 007: Mihai Popoviciu

Showcase 008: Kozo

Showcase 009: Bogdan

Showcase 010: Priku