August

25

2011

 

Kazantip Review: Piticu a mixat B2B alaturi de Richie Hawtin16:08:00
    


Kazantip Review: Piticu a mixat B2B alaturi de Richie Hawtin

      

Kazantip s-a transformat se pare intr-o mica bucata din rai pe pamant, acolo unde Piticu, precum si trio-ul etern [a:rpia:r],Rhadoo, Raresh si Petre Inspirescu au mixat recent. 

Prestatie formidabila din partea tanarului talent roman, artisti al Sunrise, Piticu. El a mixat in noapte dintre 16-17 august la scena DarkSide, o constructie inspirata parca din filmele cu Star Wars, aici egida M-NUS prezentandu-si evenimentul in frunte cu boss-ul Richie Hawtin acompaniat de Gasier si rezidentii Arma, Abelle si Rayo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marea surpriza a venit spre rasarit cand urma sa inceapa afterhours-ul anuntat marca M-NUS la White Bar atunci cand Piticu a fost invitat sa mixeze cot la cot cu una dintre legendele vi ale muzicii techno.

 

 

 

 

In urmatoarea noapte, [a:rpia:r], Rhadoo, Petre Inspirescu si Raresh urmau sa sustina arterhours-ul de la scena Croissant, eveniment ce purta numele lor si in cursul noptii i-am vazut din nou mixant pe rezidentii de la Arma, Abelle, Rayo, Dasha Redkin, Piticu nelipsind desigur, el mixand cu o singur mana dupa o accidentare serioasa.