Iunie

13

2010

 

Video Report - Rising Underground @ Jet Set Events Hall Bucuresti01:23:00
    


Video Report - Rising Underground @ Jet Set Events Hall Bucuresti

      

Invitatii evenimentului Rising Underground desfasurat vineri, 11 iunie 2010 in Jet Set Events Hall au fost in ordine Krize, Zotist, Livio & Roby si Johnny D.Dupa un prim eveniment organizat sub egida Rising Underground, la Cinemateca Eforie, organizatorii s-au gandit la o locatie mai mare si au inchiriat Jet Set Events Hall din rondul Cosbuc (fostul Pacha, fostul Level) si bineinteles si la un artist din strainatate, Johnny D, cel care a absentat motivat (din cauza norului de cenusa vulcanica, foarte multe curse aviatice in perioada respectiva fiind anulate) de la prima sa intalnire cu bucurestenii.

Ocupati fiind cu un interviu, nu am reusit sa luam pulsul ringului de dans pe durata prestatiei de warm-up, ratandu-i pe Zotist si pe Krize. I-am prins insa pe Livio & Roby, in mare forma si cu foarte multa muzica fresh, doua ore de zbenguiala fara pauza pentru cei (putini) temerari, nu mai mult de doua sute de petrecareti intr-un spatiu foarte mare, dar si foarte bine pus la punct pentru acest gen de evenimente, de la aer conditionat la sonorizare totul mergand ceas.

Cei de la Rising Underground s-au gandit sa schimbe un pic setup-ul locatiei, coborand pupitrul in fata ringului, in locul barului acela oval - si foarte bine au procedat, participantii strangandu-se in fata artistilor (dar si in spatele pupitrului, unde am reperat destui cunoscuti), pentru a comunica mai bine cu DJ-ii care mixau.

Dupa Livio & Roby, adica undeva in jurul orei 04:00 dimineata, in pupitru a intrat invitatul special Johnny D, care desi a mai fost invitat sa mixeze in Romania, abia acum putem spune ca a debutat pe pamant romanesc. Si prestatia lui o putem considera una fresh, ne-a placut mult, cel mai mult prima parte a setului sau, foarte adaptat la public.

Dar sa lasam mai bine filmele de la eveniment sa vorbeasca:

Livio & Roby @ Rising Underground @ Jet Set Events Hall Bucuresti, 11 iunie 2010 (1)Livio & Roby @ Rising Underground @ Jet Set Events Hall Bucuresti, 11 iunie 2010 (2)Livio & Roby @ Rising Underground @ Jet Set Events Hall Bucuresti, 11 iunie 2010 (3)
Johnny D @ Rising Underground @ Jet Set Events Hall Bucuresti, 11 iunie 2010 (1)Johnny D @ Rising Underground @ Jet Set Events Hall Bucuresti, 11 iunie 2010 (1)