Marti

01

Mai

 

1st of May - Day 5 @ Kudos Beach Mamaia - 1 mai 2012Kudos Beach, Mamaia

    


 
Line up TBA
Stiluri tech-house, house
Promoter Kudos Beach
Pret free
Links www.kudos.ro

Kudos Beach prezinta:

 

27 aprilie - 1 mai 2012

 

NIMA GORJI

WILLIAM KOUAM DJOKO

AND.ID

SILER & DIMA

ANDRADE

OPTICK

PAGAL

KOOL

ADRIAN EFTIMIE

MIHAI POPOVICIU

MAHONY

NTFO

MANO

BOG

GULLY

KATA

AZTECA

VYGO

ALEKA

DIMITRI

 

 

In al unsprezecelea an de existenta, evenimentul de 1 Mai 2012 organizat la Kudos Beach face parte din Programul Operational Regional “Move Your Body”, implementat cu success in Ibiza.

 

Headliner-ii sunt inalti reprezentanti ai stilurilor house, minimal-tech si electro-funk din strainatate, precum si un numar mare de DJ-romani consacrati si tinere talente: Optick, Pagal, Kool, Adrian Eftimie, Mihai Popoviciu, Mahony, Bog, NTFO, Mano si multi altii.

 

 

NIMA GORJI (Welt Recordings / Cecille Numbers)

 

Gratie stilului sau inconfundabil, Nima Gorji a devenit in ultimii ani unul dintre cei mai populari DJ in Romania, fiind invitat sa mixeze la multe petreceri in Bucuresti si in tara. Nima Gorji se identifica foarte mult cu insula distractiei, Ibiza, de aceea prezenta sa pe o plaja din Mamaia aduce acel spirit in Romania. Mixeaza in mod regulat la clubul sau preferat, Ibiza Underground, dupa ce fusese invitat la Space, Pacha sau Privilege. Are la activ peste 20 de release-uri, printre care si un album “Living in the shadows”.

 

 

WILLIAM KOUAM DJOKO (Thirtyonetwenty / Soweso)

 

Este unul dintre cei mai creativi producatori de house, cu un sound propriu, cu mult groove, construit din bucati de sample-uri si chiar sunete scoase de el la microfon. Cel mai recent disc al sau, “Dazzling Urbanite”, a facut furori in tara sa natala, Olanda, dar si in Europa. Mihai Popoviciu i-a remixat una din piese, “Hard Loving”, la sfarsitul lui 2011.

 

 

AND.ID (Mobilee Records / 20:20 Vision)

 

And.id este Andreas Dimitriadis, nascut si crescut in Salonic, Grecia, pe ritmuri de jazz din impresionanta colectie a tatalui sau. A scos EP-uri in principal la mobilee, dar mai recent si la 2020 Vision, unde se simte dragostea sa pentru muzica. Face un live exceptional, intotdeauna altfel, cu surprize atat pe scena cat si altele care implica publicul. Un adevarat entertainer, si un valoros muzician.

 

 

SILER & DIMA (Popcorn Records)

 

Siler & Dima sunt cea mai noua aparitie pe scena muzicala electronica pariziana. Un duo ce experimenteaza in DJ seturi cu hip hop, funk, house si techno. Primul lor release urmeaza sa apara in curand, dupa ce in decembrie anul trecut au debutat cu remixul piesei “Cirkolectiv Bucharest” al unui duo autohton, Mahony & Bog!