Despre nights.ro
    

      Nights.ro este cel mai mare website de cultură clubbing din România. Din 2001, găzduieşte informaţii complete despre evenimentele şi cluburile din Bucureşti şi din alte oraşe din România. Cu peste 2000 de vizitatori unici pe zi, Nights.ro s-a afirmat ca unul dintre cele mai bune portaluri de clubbing, cu ramuri locale în Iaşi, Craiova, Cluj-Napoca, Oradea, Timişoara şi Sibiu. Pe nights.ro se pot găsi ştiri interesante despre scena de club, poze de la petreceri, interviuri, pagini dedicate DJ-ilor cu biografii complete, descrierile cluburilor, trend-urile din modă şi recenzii ale echipamentelor tehnice şi se poate asculta radioul on-line. Utilizatorii mai activi ce doresc să interacţioneze au la dispoziţie forumul în continuă creştere, unde pot vorbi cu promoterii şi DJ-ii despre evenimentele organizate şi despre muzică.

Pe de altă parte, Nights.ro este şi un brand de petreceri, cu numeroase evenimente organizate atât în Bucureşti cât şi în Mamaia. Cel mai prestigios eveniment este decernarea Nights.ro Awards, o ceremonie anuală în cadrul căreia cei mai buni DJ, cluburi, promoteri şi producători sunt ierarhizaţi pe baza unei campanii de votare ce durează aproximativ 2 luni. În mod tradiţional, cel mai bun DJ desemnat mixează la această petrecere un set al câştigătorului, o onoare de neegalat pentru orice DJ român. Aniversarea Nights.ro are loc în iunie şi reprezintă un alt eveniment anual ce vine cu un line-up interesant şi original de fiecare dată, pentru a sărbători încă un anişor în dezvoltarea nights.ro. Existã, de asemenea, alte diverse petreceri organizate de nights.ro de-a lungul anului, cu DJ români şi străini, unele în colaborare cu alte brand-uri de petreceri, însă toate realizate la cele mai înalte standarde de calitate şi respect pentru public şi DJ.

În al 8-lea său an de existenţă, Nights.ro îşi continuă misiunea, aceea de a educa şi promova un stil de viaţă de clubbing responsabil printre tinerii din România, de a informa corect publicul cu privire la evenimente şi DJ, şi de a uni comunitatea clubbing din întreaga ţară în spiritul jovial al muzicii house şi dance.